Nieuws

Nieuwe brochure online

17-10-2023

Nieuwe brochure nu te downloaden

 Met veel enthousiasme kondigen wij de lancering aan van onze tweede nieuwe brochure voor 2023.

De SPL 2023 brochure omvat weer een uitgebreid scala aan producten in de decoratieve sfeer, household, industrie of projecten. Tevens is onze accessoires lijn verder uitgebreid.

Magazijnmedewerker gezocht!

15-02-2022

Schiefer Lighting is een import-en exporthandelsonderneming in verlichting gevestigd in Etten-Leur.  Ons programma bestaat uit meer dan 10.000 verschillende soorten lichtbronnen. (lampen of leds). Ter versterking van ons huidige team zoeken wij een enthousiaste collega voor ons magazijn.  Met een klein vast team werk je dagelijks ma-vrij van 08.30 tot 17.00 uur om de goederen wereldwijd te versturen. 

Fabricage van leds en binning

03-02-2022

Leds worden in massaproductie gefabriceerd. Leds van eenzelfde fabricage-run variëren meestal een beetje in lumen, kleur en doorlaatspanning. Om ervoor te zorgen dat ze toch voldoen aan de kwaliteitsspecificaties wordt op het einde van de fabricage een ‘binningproces’ toegepast. Hierbij worden de eigenschappen van de geproduceerde leds razendsnel gemeten en vervolgens gesorteerd in subklassen met gedefinieerde eigenschappen. Deze subklassen worden aangeduid met het Engelse woord ‘bins’. Dit woord betekent in het Nederlands ‘bakken’. Leds van ongelijke kwaliteit worden ook daadwerkelijk gesorteerd in verschillende bakken, zodat elke bak na de sortering alleen producten bevat van voldoende gelijke en gedefinieerde kwaliteit.

 

 

 

Wij zijn SPL - Schiefer Professional Lighting

05-01-2022

Schiefer is een internationaal erkende organisatie die voortdurend in beweging is. We vonden het dan ook tijd voor een nieuwe videopresentatie van ons prachtige bedrijf en het merk SPL. Met grote trots presenteren wij u dan ook onze nieuwste bedrijfsfilm. "Wij zijn SPL - Schiefer Professional Lighting!"

Alarmerende resultaten bij controle energielabels

07-12-2021

Lighting Europe is gestart met controles. De controles zijn gedaan via mystery shoppers in Frankrijk, Nederland, Italië, Polen en Spanje. De leds die in Nederland zijn afgenomen, voldeden geen van allen aan het energielabel. 

Neem een kijkje in het productieproces

24-11-2021

Ben je benieuwd hoe de LED-lampen van SPL worden gemaakt? Neem dan eens een kijkje in ons productieproces!