Nieuws

Nieuwe brochure nu beschikbaar om te downloaden

17-04-2024

We zijn verheugd u te kunnen informeren dat onze nieuwste brochure nu te downloaden is. In deze brochure vindt u een overzicht van onze nieuwste toevoegingen aan ons assortiment, inclusief ons uitgebreide decoratieve programma en innovatieve technische LED's. Ons standaard SPL-LED-programma blijft beschikbaar op onze website www.spl-lighting.com, waar u ook datasheets rechtstreeks kunt downloaden en meer informatie kunt vinden over dimmogelijkheden. Voor informatie over nieuwere artikelen die nog niet beschikbaar zijn op onze website, kunt u contact opnemen met uw accountmanager of ons bereiken via sales@schiefer.nl. Download vandaag nog onze brochure en ontdek de mogelijkheden die we bieden.

Succesvolle deelname aan Light & Building Frankfurt

17-04-2024

Afgelopen maand hebben we trots deelgenomen aan de beurs in Frankfurt, waar we een deel van ons uitgebreide assortiment konden presenteren. Tijdens het evenement hebben we niet alleen ons decoratieve assortiment uitgebreid, maar ook innovatieve technische LED's en gerelateerde artikelen geïntroduceerd, die wereldwijd diverse mogelijkheden bieden voor elke marktsector. Bent u benieuwd naar de nieuwe toevoegingen aan ons assortiment? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwe brochure online

17-10-2023

Nieuwe brochure nu te downloaden

 Met veel enthousiasme kondigen wij de lancering aan van onze tweede nieuwe brochure voor 2023.

De SPL 2023 brochure omvat weer een uitgebreid scala aan producten in de decoratieve sfeer, household, industrie of projecten. Tevens is onze accessoires lijn verder uitgebreid.

Magazijnmedewerker gezocht!

15-02-2022

Schiefer Lighting is een import-en exporthandelsonderneming in verlichting gevestigd in Etten-Leur.  Ons programma bestaat uit meer dan 10.000 verschillende soorten lichtbronnen. (lampen of leds). Ter versterking van ons huidige team zoeken wij een enthousiaste collega voor ons magazijn.  Met een klein vast team werk je dagelijks ma-vrij van 08.30 tot 17.00 uur om de goederen wereldwijd te versturen. 

Fabricage van leds en binning

03-02-2022

Leds worden in massaproductie gefabriceerd. Leds van eenzelfde fabricage-run variëren meestal een beetje in lumen, kleur en doorlaatspanning. Om ervoor te zorgen dat ze toch voldoen aan de kwaliteitsspecificaties wordt op het einde van de fabricage een ‘binningproces’ toegepast. Hierbij worden de eigenschappen van de geproduceerde leds razendsnel gemeten en vervolgens gesorteerd in subklassen met gedefinieerde eigenschappen. Deze subklassen worden aangeduid met het Engelse woord ‘bins’. Dit woord betekent in het Nederlands ‘bakken’. Leds van ongelijke kwaliteit worden ook daadwerkelijk gesorteerd in verschillende bakken, zodat elke bak na de sortering alleen producten bevat van voldoende gelijke en gedefinieerde kwaliteit.

 

 

 

Wij zijn SPL - Schiefer Professional Lighting

05-01-2022

Schiefer is een internationaal erkende organisatie die voortdurend in beweging is. We vonden het dan ook tijd voor een nieuwe videopresentatie van ons prachtige bedrijf en het merk SPL. Met grote trots presenteren wij u dan ook onze nieuwste bedrijfsfilm. "Wij zijn SPL - Schiefer Professional Lighting!"