Nieuws

Nieuwe EU verordeningen (SLR en ELR)

19-07-2021

Vanaf 1 september gelden er weer nieuwe regels omtrent de wetgeving energielabels en worden er weer lampen uitgebannen. Alle leds en toegestane lampen dienen te worden geregistreerd in de Europese Lighting Database. Vanuit daar worden QR codes geregistreerd die op de nieuwe energielabels worden verwerkt. 

Bespaar Etten-Leur nu ook voor huurders!

19-07-2021

De energiebesparende campagne voor huiseigenaren in Etten-Leur, genaamd ‘BespaarEtten-Leur.nl’ is nu ook beschikbaar voor huurders.

Doe maar duurzaam met SPL

11-03-2021

In de ‘Techniek’ special van Doe Maar Duurzaam op RTLZ kwam Karin Schiefer aan het woord over het belang van de kwaliteit van ledverlichting.

Heeft u deze uitzending gemist en wilt u graag terugkijken?

SPL in de spot(led)lights op RTLZ

04-03-2021

De markt van Ledverlichting is overspoeld. Hierbij lijkt de kwaliteit steeds weer van ondergeschikt belang. Karin Schiefer vertelt er meer over in de ‘Techniek’ special van Doe Maar Duurzaam te zien op RTLZ op zaterdag 6 maart om 17.30 uur. Kijkt u met ons mee?

Gratis LED-lampen

11-01-2021

Onze SPL LED-lampen worden ingezet om te helpen met energiebesparende maatregelen in de gemeente Etten-Leur. Via bespaaretten-leur.nl kunnen huiseigenaren een tegoed van € 72,50 per woning besteden in de webshop. Deze actie is onderdeel van de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) en wordt gezamenlijk uitgevoerd door uwEnergieloket en DuurSaam Etten-Leur.

SPL officieel geregistreerd in China

11-05-2020

Mooi nieuws: SPL is nu ook officieel geregistreerd als merk in China. Na een flinke tijd aan deze internationale registratie gewerkt te hebben, mochten we afgelopen week ons "Certification of Trademark Registration" in ontvangst nemen.