hoofdpand.jpg

Over Schiefer Lighting B.V.

Schiefer Lighting is opgericht in 1995 en staat al decennialang bekend als een gerenommeerd familiebedrijf. Met meer dan 25 jaar kennis en ervaring importeert en exporteert zij meer dan 10.000 verschillende soorten lampen met CEO Karin Schiefer aan het roer. De kracht van de organisatie zit met name in het feit dat zij een eigen vestiging hebben in China onder de naam Chang Ji. Het team in Europa heeft direct en dagelijks contact met het Chinese kantoor en de hierbij aangesloten fabrieken. Hierdoor kan snel en effectief geschakeld worden teneinde zorg te dragen voor een optimale communicatie en dynamische bedrijfsvoering. Hierdoor kan tevens doorlopend de hoogwaardige ontwikkeling, sourcing en kwaliteit van de producten worden gegarandeerd. Het team in China bezoekt dan ook regelmatig de aangesloten partners die verantwoordelijk zijn voor de productie en ontwikkeling van de producten voor Schiefer Lighting.

Over SPL Professional Lighting

SPL Professional Lighting is al sinds 2015 het eigen merk van Schiefer Lighting B.V. en staat al een geruim aantal jaren bekend om haar premium kwaliteit LED-verlichting in het hogere segment, waardoor zij dan ook niet meer is weg te denken uit het assortiment van de meeste erkende webshops, platforms en partners in binnen- en buitenland.

Via de catalogus op deze website kunt u dankzij onze uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden snel en eenvoudig de juiste producten vinden. Kenmerkend voor SPL Professional Lighting is dan ook het brede aanbod van LED-verlichting van ruim 700 verschillende producten, geschikt voor diverse toepassingen en gerangschikt over 4 verschillende hoofdcategorieën, alsmede een categorie ondersteunende accessoires.

 

xdecorative-big-bubble-aan-png-pagespeed-ic-vvf4cvg5y(1).pngDECORATIVE

Deze categorie LEDs is puur gericht op het decoratieve segment. SPL Professional Lighting brengt hiermee een duidelijke focus op LEDs die van zichzelf al een eyecatcher zijn en een decoratieve functie hebben. Ook de standaard filament LED valt hieronder. 

 

xhousehold-met-gradient-overlaty-png-pagespeed-ic-a1ibfdg7-q.png

HOUSEHOLD

Deze categorie legt hierbij vooral de nadruk op het domestic segment, gericht op globale verlichting functionaliteit. SPL Professional Lighting legt de focus hier vooral op LEDs voor algemeen huishoudelijk gebruik, bedoeld als functionele basisverlichting voor algemene ruimtes. 

  

xmarine-industry-met-gradient-overlay-png-pagespeed-ic-asjieuvjgi.png

MARINE & INDUSTRY

Deze categorie legt specifiek de nadruk op het maritieme en industriële segment met vooral de focus op specifieke wensen en toepassingen SPL Professional Lighting is daarmee zeer krachtig op het gebied van LEDs speciaal voor de scheepvaart, speciale accuspanningen, afwijkende voltages en overige industriële toepassingen. 

 

specials.png

SPECIALS & PROJECTS

Deze categorie is met name gericht op wat specifieke omgevingen die vragen om specifieke verlichtingswensen. SPL Professional Lighting biedt dit dynamische en brede segment signaal LED- en utiliteitsverlichting voor bijvoorbeeld horeca, retail en onderwijs. Projectverlichting zoals aanlichting in winkels en specials.

 slider-fr.png

 ACCESSORIES

Deze categorie is vooral gericht op alle accessoires rondom LED verlichting ter ondersteuning van de producten uit het LED assortiment van SPL Professional Lighting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dimmers, switches, trailing edges en transformators. 

 

ONZE KRACHT

Hogere segment
Met onze LED-lampen bedienen we in eerste instantie het hogere segment in de markt waarbij we ons richten op perfecte dimbaarheid, hoge CRI, optimale McAdam Step (SDMC) en consistente kwaliteit. Maar daarnaast bieden we ook een meer commerciële lijn aan, voor “gewone” toepassingen. Het verschil wordt op de verpakking en op de website aangegeven door de markering “premium” en op de verpakking wordt dit extra aangegeven door een zilveren rand. Ook worden LED-lampen ontwikkeld om aan specifieke verzoeken uit de markt te voldoen.

Private label

Schiefer verzorgt veel private labels. Dit zijn ook vaak items die niet gelijk zijn aan de SPL artikelen. Ze hebben bijvoorbeeld een andere kelvinkleur, CRI-waarde of net een iets andere vorm. Maar Schiefer waarborgt altijd de kwaliteit. Schiefer kan zorgen voor een totaalontwerp van verpakking en invulling van alle specificaties tot en met de totale Eprel registratie. De klant kan bepaalde stukken in het proces uit handen gegeven of het totale proces. Schiefer zal, indien gewenst, bij iedere stap een controlerende en adviserende rol hebben.

Dubbele kwaliteitscheck.

Voor een nieuw product opgenomen wordt in het programma, wordt dit eerst uitvoerig getest in de eigen testapparatuur. Alle specificaties van de fabrieken worden kritisch en meermaals gecheckt,  alvorens groen licht wordt gegeven voor artikelopname. Tevens wordt van iedere levering vanuit de fabriek 2 of 3 leds getest om zo iedere levering op de juiste specificaties te controleren, voordat deze aan u worden uitgeleverd; een dubbele check op kwaliteit! Mede hierdoor kiest u voor een eerlijke, transparante en betrokken partner. 

Snelle levering
Dankzij onze ruime voorraad hoeft u meestal niet lang te wachten op uw levering. Mocht er desondanks een lamp zijn die we niet voorradig hebben, dan doet ons toegewijde team er alles aan om een passend artikel voor u te vinden. Of wij laten, middels een kleine bijdrage van de klant, een spoedlevering meekomen met onze wekelijkse Fedextransporten vanaf ons kantoor in China. Er is een continu proces aan leveringen van samples en kleine spoedzendingen, om zo ook de spoedprojecten te kunnen bedienen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Di-u3N2LMVs