hoofdpand.jpg

Vind altijd een geschikte LED

SPL Professional Lighting is het eigen merk LED-verlichting van Schiefer Lighting B.V. Het LED-assortiment van ruim 500 items biedt een totaaloplossing voor vele toepassingen, zowel voor consumenten als industrie en verlichtingsconcepten. Binnen deze one-stop-shop vindt u altijd een geschikte lamp en bent u verzekert van een constante en betrouwbare kwaliteit.

Hogere segment
Met onze LED-lampen bedienen we het hogere segment in de markt waarbij we ons richten op perfecte dimbaarheid, hoge CRI, optimale McAdam Step (SDCM) en lange levensduur. Ook worden LED-lampen ontwikkeld om aan specifieke verzoeken uit de markt te voldoen.

Makkelijk het juiste product kiezen
Via de catalogus op deze website kunt u dankzij onze uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden snel en eenvoudig de juiste producten vinden. Daarnaast zijn alle SPL LED-lampen ingedeeld in categorieën met ieder een eigen herkenbare kleur, zodat direct te zien is welke lampen geschikt zijn voor de door u gewenste toepassing.

Binnen de categorieën is een PREMIUM serie aangewezen: de hoogste klasse/kwaliteit binnen een categorie, bijvoorbeeld door een hogere CRI of langere garantie.

xdecorative-big-bubble-aan-png-pagespeed-ic-vvf4cvg5y(1).pngDECORATIVE

Deze categorie LEDs is puur gericht op het decoratieve segment. SPL Professional Lighting brengt hiermee een duidelijke focus op LEDs die van zichzelf al een eyecatcher zijn en een decoratieve functie hebben. Ook de standaard filament LED valt hieronder. 

 

xhousehold-met-gradient-overlaty-png-pagespeed-ic-a1ibfdg7-q.png

HOUSEHOLD

Deze categorie legt hierbij vooral de nadruk op het domestic segment, gericht op globale verlichting functionaleit. SPL Professional Lighting legt de focus hier vooral op LEDs voor algemeen huishoudelijk gebruik, bedoeld als functionele basisverlichting voor algemene ruimtes. 

  

xmarine-industry-met-gradient-overlay-png-pagespeed-ic-asjieuvjgi.png

MARINE & INDUSTRY

Deze categorie legt specifiek de nadruk op het maritieme en industriële segment met vooral de focus op specifieke wensen en toepassingen SPL Professional Lighting is daarmee zeer krachtig op het gebied van LEDs speciaal voor de scheepvaart, speciale accuspanningen, afwijkende voltages en overige industriële toepassingen. 

 

specials.png

SPECIALS & PROJECTS

Deze categorie is met name gericht op wat specifieke omgevingen die vragen om specifieke verlichtingswensen. SPL Professional Lighting biedt dit dynamische en brede segment signaal LED- en utiliteitsverlichting voor bijvoorbeeld horeca, retail en onderwijs. Projectverlichting zoals aanlichting in winkels en specials.

 slider-fr.png

 ACCESSORIES

Deze categorie is vooral gericht op alle accessoires rondom LED verlichting ter ondersteuning van de producten uit het LED assortiment van SPL Professional Lighting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dimmers, switches, trailing edges en transformators. 

 

Snelle levering
Dankzij onze ruime voorraad hoeft u meestal niet lang te wachten op de levering. Mocht er desondanks een lamp zijn die we niet voorradig hebben, dan doet ons toegewijde team er alles aan om een passend artikel voor u te vinden.

Dubbele kwaliteitscheck
Met behulp van onze eigen testapparatuur zijn wij in staat alle producten uit de fabrieken nogmaals uitgebreid te testen voordat deze aan u worden uitgeleverd; een dubbele check op kwaliteit! Mede hierdoor kiest u voor een eerlijke, transparante en betrokken partner.

De kracht van Schiefer
Sinds 1995 importeert en exporteert Schiefer Lighting B.V. meer dan 10.000 verschillende soorten lampen. Onze kracht is dat we een eigen vestiging hebben in China onder de naam Chang Ji. Het team in Europa heeft direct en dagelijks contact met ons Chinese kantoor en de fabrieken, waardoor we snel kunnen ontwikkelen en de hoogste kwaliteit garanderen.