02-02-2024

BEZOEK ONS OP LIGHT+ BUILDING 2024

Bron: Allicht

 

Wij zijn trots aan te kondigen dat wij deel zullen nemen aan de prestigieuze LIGHT + BUILDING 2024, die plaatsvindt van 3 tot en met 8 maart. Dit evenement, bekend als de wereldwijde hotspot voor licht- en bouwtechnologie, biedt ons het perfecte podium om hun nieuwste programma te presenteren, naast de indrukwekkende collectie van 10.000 special lighting lampen die onder het merk Schiefer al jarenlang de norm zetten in de branche.

LIGHT + BUILDING 2024 belooft een niet te missen evenement te zijn voor professionals in de bouw- en lichttechnologie-industrie, met een focus op de laatste trends en innovaties. Wij zullen deze dagen benutten om onze nieuwste ontwikkelingen te presenteren. Bezoekers zijn tevens van harte welkom om het aanwezige SPL-team te ontmoeten, het nieuwe programma te ontdekken, en directe inzichten te verkrijgen van de mensen achter de schermen die ons prachtige bedrijf mogelijk maken.

Een bijzondere gelegenheid tijdens het evenement is de kans om persoonlijk kennis te maken met Karin Schiefer, de oprichter en CEO van Schiefer Lighting B.V en haar merk SPL Professional Lighting. Met een passie voor innovatie en een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, staat Karin Schiefer klaar om haar visie en de toekomstplannen voor SPL te delen met bezoekers en professionals uit de industrie.

"We zijn ongelooflijk trots om deel uit te maken van LIGHT + BUILDING 2024 en onze nieuwste innovaties te presenteren aan de wereld. Dit evenement is een fantastische gelegenheid om niet alleen onze nieuwe producten te tonen, maar ook om de sterke relaties met onze klanten en partners te verdiepen. We kijken ernaar uit om iedereen in maart te ontmoeten en samen de toekomst van verlichting te verkennen."

Karin Schiefer, CEO

SPL Professional Lighting nodigt alle geïnteresseerden uit om hun stand te bezoeken, waar het team klaar zal staan om u te verwelkomen. Dit is uw kans om de voorhoede van verlichtingstechnologie te ervaren, direct inzicht te krijgen van de experts, en deel uit te maken van een gemeenschap die streeft naar innovatie en kwaliteit.

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van deze "SPL Experience" in de wereld van professionele verlichting. Ontmoet ons op LIGHT + BUILDING 2024, ontdek wat SPL Professional Lighting te bieden heeft.

 

schermafbeelding-2024-02-02-213852.png