15-02-2022

Magazijnmedewerker gezocht!

Schiefer Lighting is een import-en exporthandelsonderneming in verlichting gevestigd in Etten-Leur. Ons programma bestaat uit meer dan 10.000 verschillende soorten lichtbronnen. (lampen of leds). Ter versterking van ons huidige team zoeken wij een enthousiaste collega voor ons magazijn. Met een klein vast team werk je dagelijks ma-vrij van 08.30 tot 17.00 uur om de goederen wereldwijd te versturen.

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen, het orderpicken van allerlei verschillende lichtbronnen en je helpt mee met het schoonhouden van een geordend magazijn.

Wat breng je mee? 

Je bent in staat om fysiek werk te doen in een dynamische omgeving Je hebt een positieve en flexibele instelling Fijn als je al een vorkheftruckcertificaat en evt. reachtruckcertificaat bezit. Ervaring is prettig, maar niet noodzakelijk, zo lang je maar van aanpakken weet.

Wat bieden we jou? 

- Nette salariëring

- Informele werksfeer

- 40-urige werkweek (minder uur in overleg bespreekbaar)

- De mogelijkheid om jezelf door middel van interne en externe opleidingen naar een hoger niveau te tillen

- Een vast contract bij gebleken geschiktheid

- Werkkleding en schoenen vanuit het bedrijf

- Mogelijkheid tot behalen van vorkheftruck en evt. reachtruckcertificaat

Solliciteer direct! 

Ben jij gemotiveerd en voer jij je werkzaamheden secuur uit en wil je echt een vaste baan? Solliciteer dan direct op deze vacature. Stuur een mail naar personeel@schiefer.nl t.a.v. Natasja van der Plas