28-11-2019

Masterlight officiële verdeler SPL

Masterlight is producent van, en groothandel in, kwalitatieve designverlichting. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1987 is Masterlight een merk dat hoogwaardige en karakteristieke verlichtingsarmaturen ontwikkelt die voortkomen uit de creatieve vaardigheden van ervaren ontwerpers. Masterlight produceert interieurverlichting voor de consumentenmarkt en daarnaast heeft het bedrijf zich ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van projectverlichting, retailverlichting en private label manufacturing.

Door de vakkennis, eigen productiefaciliteit en flexibiliteit kan Masterlight uitstekend voldoen aan speciale wensen. In overleg met haar relaties ontwerpt en produceert Masterlight decoratieve verlichtingsarmaturen voor toepassing in diversen projecten, waaronder o.a. winkelinrichting, horeca, hotels, vakantieparken en meer.

Naast verlichtingsarmaturen is Masterlight ook officiële verdeler van het SPL programma voor verlichtingsspeciaalzaken en projecten. Bent u geïnteresseerd in het totale programma of in specifieke producten van SPL en vallen uw activiteiten binnen de beschreven branches verlichtingsspeciaalzaken en projecten, neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze sales afdeling. Contact opnemen kan per email via sales@masterlight.com of per telefoon +31 (0)77 3078684. Of bezoek de Masterlight website www.masterlight.com.